Red Hondenuitlaatservice Retourtje Bos, teken de petitie op petities.nl

Roedelwandelingen en opvang vinden voor uw honden in Soest wordt steeds moeilijker nu de Gemeente Soest het werken voor haar eigen Soester ondernemers, de enige 2 overgebleven Hussen steeds moeilijker en onrendabeler maakt.

Red Hondenuitlaatservice Retourtje Bos, teken de petitie op petities.nl

Bezoek mijn website: www.retourtjebos.nl . Daar leest u alles over mijn Hus, het beleid van de Gemeente dat, na 10 jaar gedogen in mijn geval, nu gehandhaafd wordt en mijn petitie om een vergunning naar draagkracht voor 6- 10 honden te ontvangen van de Gemeente. In het kort: wat betekent de regel max. 5 honden per persoon in de Soester Duinen voor ons bedrijf: mijn sinds 10 jaar goedlopende bedrijf, dat afgelopen jaar 1-3 keer per week een aanmelding ontving voor een overeenkomst voor 2-5x per week voor 1 of 2 honden op 1 adres, kan samen met mijn collega de aanvragen niet meer aan. De opvang aan de Birktstraat is recentelijk gesloten, in maart 2019 stopte Man's Best Friend, Soester collega en wij worden gehalveerd in onze mogelijke aanvragen. Wij voorzien nog als laatsten in een enorme behoefte van Soester hondenbazen. Wij worden de dupe van een 20 - 30tal Hussen uit de regio die ook regelmatig de Duinen bezoeken, maar nog meer van wangedrag van mensen in de Duinen na zonsondergang tot -opgang en in de weekenden. Momenten dat er geen Hus te bekennen valt. Ik roep u hondenbazen massaal op mijn petitie op petities.nl te ondertekenen en de email die u daarna ontvangt te bevestigen. (https://petities.nl/petitions/geef-soester-hondenuitlaatservices-een-vergunning-voor-de-lange-duinen)

Geplaatst op zaterdag 21 maart 2020.

Over Retourtje Bos

Dit bericht is geschreven door Retourtje Bos. Het bedrijf valt onder dierverzorger uit Soest. Trefwoorden van Retourtje Bos uit Soest : roedelwandeling hond, uitlaatservice roedelwandeling, uitlaatservice meerdere honden, honden uitlaatservice, uitlaten van hond, uitlaatservice honden, hond laten uitlaten, wandeling hond, hondenuitlaatservice,.

Lees meer over Retourtje Bos.