Gsm als hotspot gebruiken

Koperdraad telefonie dat is Isdn en Pstn gaan in 2019 worden beëindigd en worden bij nieuwbouw niet meer aangelegd. Dan is dit een oplossing.

Gsm als hotspot gebruiken

Nieuwe post op Westerhof Installatie Soest. Internet niet leverbaar onmogelijk of te duur via koperdraad of glasvezel Door Hans Westerhof Internet niet leverbaar, onmogelijk of te duur via koperdraad. Internet op zijn Frans betekent dat:

Er geen koperdraad is (PSTN analoge telefonie gaat op korte termijn verdwijnen 09/2019) er geen glasvezel beschikbaar is ( omdat het niet is aangelegd) er geen coaxkabel is ( alleen voor woongebieden) Slechts tegen hoge kosten is dit aan te leggen.

Dit is op zijn Frans omdat dat te duur is om in rotsachtige, bergachtige of waterrijke gebieden aan te leggen. Daarom moet dat daar draadloos gebeuren. In nederland zijn er ook van die gebieden, dat heet hier " buitengebied" Er zijn 3 manieren om dit op te lossen:

vraagbundeling ( met veel mensen een aanvraag indienenen) het gsm netwerk gebruiken sateliet verbinding maken.

Wij kunnen u informeren en verder helpen met Gsm als hotspot gebruiken ook voor een netwerk.

Hans Westerhof | mei 20, 2017 om 7:58 pm | Tags: internet, onmogelijk, provider | Categorieën:Providers, telefonie, wifi | URL: http://wp.me/p8nfPy-hq Reageren Bekijk alle reacties

Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser: http://www.westerhof.shop/internet-leverbaar-onmogelijk-duur-koperdraad-glasvezel/

Geplaatst op zaterdag 27 mei 2017.

Over DigiExpert

Dit bericht is geschreven door DigiExpert. Het bedrijf valt onder reparatie service uit Soest. Trefwoorden van DigiExpert uit Soest : installatie, laptop reparatie, computer reparatie, aanleg huisnetwerk, internet installeren, laptop verkoop, ipad verkoop, ipad reparatie, pc reparatie, .

Lees meer over DigiExpert.