What do I Know in De Bilt

Online huiswerkbegeleiding op een persoonlijke manier

Over What do I Know

What do I Know valt onder de rubriek coaching in Soest.

Karin Loogman is de drijvende kracht achter What do I Know, online huiswerkbegeleiding.

Mijn missie is helder: ik wil jongeren laten ervaren dat het echt mogelijk is om hun diploma te halen met een balans tussen studeren en vrije tijd. “Ik leer ze te kiezen voor een gestructureerde chaos waarbij ze zichzelf niet hoeven te verliezen.” Omdat ik weet hoe belangrijk het voor jongeren is om in hun eigen leefomgeving huiswerk te maken, maak ik gebruik van de online-huiswerkklas waarmee kinderen verbinding kunnen maken. “Als ze online zijn overleggen ze hun planning en voor welke vakken ze huiswerk maken.” Gedurende de tijd dat de kinderen hulp nodig hebben met plannen en het maken van huiswerk ben ik in de klas en ben ik beschikbaar.

De diensten die What do I Know, online huiswerkbegeleiding aanbiedt:

- Online huiswerkklas, binnen één jaar is je kind in staat om zelfstandig te plannen en gedisciplineerd te werk te gaan. Met de geleerde strategieën gaat je kind vol vertrouwen aan de slag en heeft het hier de rest van zijn/haar leven profijt van.

- Online academy 'leer je huiswerk plannen', nadat alle modules van de online academy afgerond zijn, kent je kind alle ins & outs en heeft het plannen en maken van huiswerk geen geheimen meer voor je kind.

- Vrijblijvende sessie, je hebt absoluut geen verplichtingen. Ik wil je vooral verder helpen, zodat jij en je kind heel snel een goede balans hebben tussen huiswerk en vrije tijd en er rust is in de chaos die huiswerk heet.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website, je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

What do I Know uit de rubriek coaching uit Soest is gevestigd aan de Buys Ballotweg 78 in De Bilt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38195716.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij What do I Know zijn o.a. :