Wendy Bos Fotoproducties in Soest

Wendy Bos Fotoproducties gevestigd in Soest. Wendy Bos Fotoproducties biedt professionele bedrijfsfotografie, levendige huwelijksreportages en sfeervolle portretfotografie. Kijk op de site en laat je inspireren!

Over Wendy Bos Fotoproducties

Wendy Bos Fotoproducties valt onder de rubriek fotograaf in Soest.

Op jonge leeftijd assisteerde zij vaak in de fotozaak van haar ouders. Nu is Wendy Bos fotograaf en reist ze door heel Nederland. “De appel valt niet ver van de boom."

Aanvankelijk zag het ernaar uit dat Wendy haar weg in het bedrijfsleven zou vinden. Met een HEAO-diploma op zak leek dit een voor de hand liggende keuze. "Maar na een aantal jaren werken in het bedrijfsleven begon ik wat onrustig te worden", blikt Wendy (38) terug. "Ik wilde een meer creatieve toekomst en dus besloot ik om mijn horizon te verbreden." Na een intensieve omscholing startte ze in 2002 als zelfstandig fotograaf. Wendy is een allround fotograaf en gevestigd in Soest; in haar werk liggen de accenten op bedrijfs-, huwelijks-, portret- en reisfotografie.

Ze is dé fotograaf in de regio Utrecht, Amersfoort, Almere, het Gooi en Amsterdam. Maar ook in de rest van Nederland kun je een fotoreportage bestellen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wendy Bos Fotoproducties uit de rubriek fotograaf uit Soest is gevestigd aan de Hofstedering 295 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-5880060.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Wendy Bos Fotoproducties zijn o.a. :