Van Breukelen Makelaars in zekerheid in Soest

Makelaardij, hypotheken en verzekeringen bij Van Breukelen: daar zit muziek in!

Over Van Breukelen Makelaars in zekerheid

Van Breukelen Makelaars in zekerheid valt onder de rubriek makelaar in Soest.

Van Breukelen makelaars in zekerheid is een familiebedrijf pur sang.

Gespecialiseerd in verzekeringen, makelaardij, gecertificeerde taxaties, hypotheken en pensioenen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

50 jaar geleden is mijn vader, Bert van Breukelen, in een garagebox begonnen met het afsluiten van verzekeringen en hypotheken. Nu noemen ze ons ook wel een bekende lokale speler. Een bekende lokale speler word je natuurlijk niet zomaar. Vanaf de aftrap in de garagebox tot ons huidige kantoor pand (iets groter dan een garagebox ,namelijk een kantoor van maar liefst 325 m2) proberen wij ons te onderscheiden van de con-collega's.

Onze lijfspreuk is dan ook “Wij adviseren onze klanten precies zoals wij zelf geadviseerd zouden willen worden.” Hoe onderscheiden we ons dan verder nog?

1. 24/7 telefonisch bereikbaar 2. Korte lijnen richting de gecertificeerde adviseurs 3. Uitstekende polisvoorwaarden gecombineerd met scherpe premies 4. Persoonlijk contact, jij weet wie je adviseur is en wij weten wie jij bent

Ben je getriggerd en wil je meer van ons weten? Bel, app, mail, facetime, Instagram, Facebook ons gerust of loop gewoon ouderwets bij ons naar binnen.

Er staat hoe dan ook een heerlijk kopje koffie op je te wachten (of thee als je niet van koffie houdt).


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Breukelen Makelaars in zekerheid uit de rubriek makelaar uit Soest is gevestigd aan de Koninginnelaan 40 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6017962.

Diensten en producten voor makelaar

Trefwoorden die horen bij Van Breukelen Makelaars in zekerheid zijn o.a. :