Vader Visie in Amsterdam

Vaderschap vanuit jouw kracht!

Over Vader Visie

Vader Visie valt onder de rubriek coaching uit Soest.

Vader Visie is ontstaan vanuit het oogpunt om iedere vader te kunnen ondersteunen in het vaderschap, om zo die vader te kunnen zijn die jij jouw kinderen gunt! Mijn naam is Patrick Timmermans, zelf vader van een prachtige zoon & dochter. Het vaderschap is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, uiteraard zijn je kinderen je alles maar het vaderschap kent zeker ook obstakels, het is tenslotte soms best een zware kluif om je kinderen op een goede manier op te voeden!

Waarvoor kunt u bij Vader Visie terecht;

* Meer vanuit jezelf en jouw kracht in het vaderschap staan * Meer plezier en ontspanning in jouw vaderschap * Een zo ontspannen mogelijke relatie met je ex * Minder reageren vanuit boosheid of agressie * Contact met andere vaders * Een liefdevollere relatie met je partner * Meer/dieper contact met je kind(eren) * Meer quality time met je gezin * Beter contact met je eigen vader (voor mannen algemeen)

Op woensdagen ben ik beschikbaar in Amsterdam voor coaching (andere dagen in omgeving Soest).

Maandelijks organiseer ik op de tweede woensdagavond van de maand het Vadercafé in Buurtboerderij 'Ons Genoegen' bij het Westerpark.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vader Visie uit de rubriek coaching uit Soest is gevestigd aan de IJsbaanpad 9 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16964039.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vader Visie zijn o.a. :