O'Cakes in Soest

O’Cakes maakt van elke gelegenheid een feestje!

Over O'Cakes

O'Cakes valt onder de rubriek catering in Soest.

De drijvende kracht achter O'Cakes is Monique Verhoef. U kunt bij O'Cakes terecht voor verse taarten die op maat gemaakt zijn.

O'Cakes kan taarten maken voor allerlei gelegenheden. Deze taarten worden op maat gemaakt voor onder andere bruiloften, een jubileum, een geboorte of een verjaardag. U kunt een keuze maken uit zoet, hartig of allergeen vrij. U kunt onder andere een keuze maken uit de volgende soorten taarten:

- Trouwtaarten.

- Feesttaarten.

- Kindertaarten.

- Gezonde taarten.

Naast heerlijke taarten, cupcakes, gebak en sportbites, kunt u bij O'Cakes terecht voor leuke, lekkere en leerzame workshops. U kunt een keuze maken uit de volgende workshops:

- Workshop healthy food, workshop koken, workshop taarten en workshop cupcakes.

Sportbites:

U bent op zoek naar een gezonde snack? Dan bent u bij O'Cakes aan het juiste adres. Deze gezonde snacks worden sportbites genoemd. Deze snack is ontwikkeld voor mensen die serieus bezig zijn met sport en hun voeding.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan O'Cakes? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

O'Cakes uit de rubriek catering uit Soest is gevestigd aan de Soesterbergsestraat 13b in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33219212.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij O'Cakes zijn o.a. :

Nieuws van O'Cakes in Soest

NIEUW - Mix & match je chocoladeassortiment

NIEUW - Mix & match je chocoladeassortiment

Goed nieuws voor alle chocoholics!