MetMerel in Soest

MetMerel: Jouw onbegrensde mentale check-up.

Over MetMerel

MetMerel valt onder de rubriek coaching uit Soest.

De drijvende kracht achter MetMerel is Merel Dubelaar. Merel heeft een enorme passie voor mensen en hun verhalen en ze wil niets liever dan mensen helpen hun juiste richting te vinden. Merel wilde altijd al graag voor zichzelf beginnen maar ze durfde nooit de stap te zetten. Totdat ze een Mindful Analysis traject deed. Toen had ze eindelijk de manier gevonden om mensen verder te helpen hun eigen unieke richting te ontdekken.

Een Mindful Analysis schrijftraject is een bewezen methodiek. De methodiek is opgebouwd volgens de 4 edele waarheden uit het boeddhisme en is te vergelijken met een briefstructuur die bestaat uit 4 fases. Dit schrijftraject duurt 5-7 dagen, verloopt volledig via e-mail en kan volledig thuis gevolgd worden. Je hoeft dus niet persoonlijk naar haar toe. Merel faciliteert jouw schrijfproces volledig waarbij je je volledig op jezelf kunt richten zonder afleiding van buitenaf, zelfs dus niet van haar als coach.

Het verloop wordt geregeld door de vragen die gesteld worden en de taal wijst je onderbewuste de weg. De vragen zetten je continue aan het werk om door te schrijven en hebben een transformerende werking. Als Mindful Analyst stelt Merel je de vragen die je jezelf niet kunt stellen omdat haar vragen komen vanuit een ander denksysteem. Een denksysteem waartoe zij speciaal opgeleid is.

In gewone coaching is vaak het doel dat je leert omgaan met onzekerheden, het een plekje leert geven. Een Mindful Analysis schrijftraject heeft een transformerende werking en tijdens het schrijven ondervind je een diepgaande acceptatie en kun je dingen daadwerkelijk gaan doorzien, zodat bepaalde constructies, die vaak aangeleerd, aangepraat en ingesleten zijn tot de oppervlakte komen en daadwerkelijk verdwijnen doordat je ze doorprikt als een illusie.

Je kunt ook eerst beginnen met een lage instap keukentafelcoaching. Deze is wel face-to-face, maar bevatten tussendoor ook schrijfopdrachten, omdat Merel in al haar coaching gebruik maakt van de kracht van schrijven.

Nieuwsgierig geworden of dit iets voor je is? Bezoek dan de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan MetMerel? Neem dan contact op. Je zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MetMerel uit de rubriek coaching uit Soest is gevestigd aan de Birkstraat 46 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24875879.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MetMerel zijn o.a. :