Massagepraktijk Soest in Soest

Massagepraktijk Soest

Over Massagepraktijk Soest

Massagepraktijk Soest valt onder de rubriek massage uit Soest.

Welkom bij Massagepraktijk Soest,

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare massagepraktijk? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Massage behandelingen kunnen sporters helpen om betere prestaties te leveren en blessures te voorkomen.

Daarnaast kan massage ook bijdragen om te kunnen ontspannen en even heerlijk tot rust te komen. We bieden uiteenlopende typen massages, waarna je je weer energiek en opgeladen voelt.

Elk mens is anders. Daarom is bij Massagepraktijk Soest geen massagebehandeling hetzelfde. Van te voren bespreken we samen je klachten en wensen, zo komen we samen tot een behandelplan.

Combineer je massage met een sportieve of ontspannende activiteit in de Soesterduinen! Massagepraktijk Soest bevindt zich in een bosrijke omgeving aan de rand van de Soesterduinen. Hier kun je terecht voor wandelpaden, hardlooproutes, een trimbaan en mountainbikeroutes.

Vooraf of na afloop kom je naar Massagepraktijk Soest voor een massagebehandeling, eventueel een warme douche met aansluitend een kop thee of koffie. Ik help je graag om te ontspannen en je sportieve prestaties te verbeteren!

Zo kunt u hier terecht voor onder andere :

- Sportmassage - Medical taping - Blessure preventie - Ontspanningsmassage - Stoelmassage - Stoelmassage voor bedrijven - Massage op locatie

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk Soest uit de rubriek massage uit Soest is gevestigd aan de Heideweg 60 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28702284.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Soest zijn o.a. :