Liberros in Soest

Liberros | Kernachtig coachen met paarden. Je kunt bij mij terecht voor: meer balans werk en privé, voorkomen burn-out, persoonlijk leiderschap, perfectionisme, niet goed genoeg zijn

Over Liberros

Liberros valt onder de rubriek coaching in Soest.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profielpagina. Soms kan het allemaal teveel zijn en is de rek eruit. Dan komt een coach of therapeut in zicht die een poosje met je optrekt. Zo'n coach wil ik graag voor je zijn, samen met de IJslandse paarden die ik, als je dat wilt, bij het coachen inzet. Lekker buiten in de natuur om tijd voor jezelf te nemen, zodat je steeds meer in balans komt. Ik steun je er graag bij en vertel er meer over in de video die je op mijn website vindt.

Coachtraject Er is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij we dieper ingaan op jouw coachvraag: waarmee wil je aan de slag? Meestal spreken we een traject van een aantal coachsessies af, waarbij paarden worden ingezet. Een combinatie van coachsessies met en zonder paarden is ook mogelijk. Mijn manier van coachen is oplossings- en ervaringsgericht. Nuchter en kernachtig, met vertrouwen in de coachee. Leren om leiderschap te tonen en dichter bij je gevoel te komen. Meer balans en minder stress. De coachsessies vinden plaats in Soest of Nijkerk.

Kracht van paarden De kracht van het coachen met paarden is dat er minder wordt gepraat en veel wordt ervaren. Paarden zijn gevoelig voor de binnenkant en prikken op een zachtaardige manier door de buitenkant heen. Ze houden je een spiegel voor, die confronterend kan zijn, maar waar je wel verder door komt. Aan mij als coach heb je iemand die rustig is, goed kan luisteren en analyseren en ook kan confronteren, zonder bedreigend te zijn. Ik gebruik humor om dingen een beetje luchtiger te maken en te relativeren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Liberros uit de rubriek coaching uit Soest is gevestigd aan de Molenweg 28 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57754770.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Liberros zijn o.a. :