Irek Mulka schildersbedrijf in Soest

Irek Mulka schildersbedrijf uit Soest heeft geen profiel.

Wat doet Irek Mulka schildersbedrijf in Soest

Irek Mulka schildersbedrijf is een schilder uit Soest. Men is gevestigd aan de Soesterbergsestraat 20. Het telefoonnummer van Irek Mulka schildersbedrijf in Soest is 06-48817613.

Is Irek Mulka schildersbedrijf in Soest uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Soestonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Irek Mulka schildersbedrijf in Soest valt onder de rubriek schilder. Een schilder uit Soest levert onder andere :

Irek Mulka SCHILDERSBEDRIJF is gespecialiseerd in het schilderen van gebouwen (zowel binnen als buiten). Wij renoveren ook nieuwe en oude interieurs, d.w.z. we zijn bezig met o.a.:

* timmerman werkzaamheden * bepleisteren * pleister-kartoon constructies * glas zetten * vloeren leggen * sloop (pleisterwerk van de muur afscheuren, aftrekken terracotta, vloeren, plafonds, kleine sloopwerkzaamheden)

Wij hebben onze offerte aangepast want wij merken dat er enorme vraag naar dit soort werkzaamheden bestaat. Daarom nu, behalve onze specialisering, zijn we ook bezig met andere onderhoudswerkzaamheden om u een complete service te kunnen bieden, die nodig is om uw huis in een goede technische stand te houden.

Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij alle onderhoudswerkzaamheden soepel uitvoeren – onze medewerkers zijn echte specialisten die de nodige ervaring hebben, kunnen makkelijk een plan volgen en alle etappes van een project synchroniseren. Dus wanneer u ons belt, krijgt u een schatting niet alleen van de stand van gebouw, maar ook schatting van kosten en het plan van de werkzaamheden.

Als we het werk voor u beginnen, dan doen wij ons best - zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de schoonheid van uw huis.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review