EcoScala in Soest

EcoScala gevestigd in Soest. Aannemer, bouwbedrijf, bouwmateriaalhandel en kenniscentrum voor uw ecologisch duurzaam bouwproject.

Over EcoScala

EcoScala valt onder de rubriek bouw bedrijf in Soest.

ecoScala is de bouwvakhandel voor ecologisch duurzaam bouwmateriaal.

We adviseren, demonstreren en verkopen zorgvuldig geselecteerd materiaal dat voldoet aan de eisen van ecologisch duurzaam bouwen, namelijk gemaakt uit natuurlijke grondstoffen, een energie- en milieuvriendelijke productie, zonder kunstmatige toevoegingen en ook na jaren herbruikbaar. De gebruiker van een ecologisch gebouw geniet van een gezond binnenklimaat, een energiezuinig gebouw en de wetenschap dat zijn/haar footprint klein zal zijn.

ecoScala is het kenniscentrum over ecologisch duurzaam bouwen in Nederland.

Gesteund door kennisdragers uit binnen- en buitenland verzorgen we speciale opleidingstrajecten voor de architect, de bouwer en de gebruiker. Naast theoretische kennis over ecologische materialen en duurzame energievoorzieningen laten we de professionele vakman en de geïnteresseerde eigenbouwer in maatwerk-opleidingen en workshops kennis maken met het verwerken van ecologisch bouwmateriaal.

ecoScala is de ecologisch duurzame aannemer en bouwer.

Na vele jaren als traditioneel bouwbedrijf opereert te hebben, hebben we in 2008 het roer omgegooid en onze focus op ecologisch duurzaam bouwen verlegd. Mede dankzij deze ervaring hebben we intussen bijzondere projecten mogen uitvoeren op het gebied van ecologisch, biologisch en natuurlijk bouwen en het restaureren van rijksmonumenten. Onze bouwactiviteiten lopen onder onze oorspronkelijke naam BOUWPOOL Europe.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Bas zaterdag 30 november 2013

5 sterren

“vandaag oplevering van restauratie van onze monumentale boerderij: zeer tevreden. Ecoscala is zeer deskundig en heeft ons project zonder meerwerk op hoog niveau uitgevoerd. Een prettige samenwerking en een erg leuk team aan vaklieden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marcel G. dinsdag 14 mei 2013

5 sterren

“Zeer deskundig, goede vakmensen en meedenkend. Binnen budget en tijd gebouwd. Kwaliteit,niet goedkoop, maar ook geen verrassingen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

EcoScala uit de rubriek bouw bedrijf uit Soest is gevestigd aan de Soesterbergsestraat 127 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-5238900.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij EcoScala zijn o.a. :