Dierenhotel Camping Kennels in Soest

Dierenhotel Camping Kennels uit Soest heeft geen profiel.

Wat doet Dierenhotel Camping Kennels in Soest

Dierenhotel Camping Kennels is een dierverzorger uit Soest. Men is gevestigd aan de Birkstraat 148 / Zandlaan. Het telefoonnummer van Dierenhotel Camping Kennels in Soest is 033-4619425.

Is Dierenhotel Camping Kennels in Soest uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Soestonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Dierenhotel Camping Kennels in Soest valt onder de rubriek dierverzorger. Een dierverzorger uit Soest levert onder andere :

U zoekt een dierenhotel in Soest dat betrouwbaar, deskundig en op een professionele manier omgaat met uw dieren? Dan bent u bij Dierenhotel Campingkennels aan het juiste adres. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Carla vrijdag 20 april 2018

5 sterren

“Minous zat voor het raam te kijken en kwam me spinnend tegemoet toen ik haar kwam halen. En ik me maar zorgen maken in mijn vakantie. Bleek ze heerlijk te hebben rondgelopen in het verblijf en kwam zelfs knuffels halen bij de verzorgsters. En dat voor mijn gereserveerde prinsesje die andere katten de tuin uitjaagd thuis....Geweldig!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marleen woensdag 22 november 2017

4 sterren

“bij dierenhotel Camping Kennels zijn mijn honden graag. Zodra we de auto parkeren willen de honden bij hun naar binnen. Dat kan volgens mij alleen maar als ze het daar naar hun zin hebben Ze kunnen overdag buitenspelen met andere honden en slapen lekker met zn twee├źn bij elkaar.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marjan zaterdag 28 oktober 2017

4,5 sterren

“Mijn pers is daar super verzorgt. Als een prinses kon ze kijken over iedereen heen. Voldoende aandacht kreeg ze. Altijd wil ze daarheen terug.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.