Dierenhotel Camping Kennels in Soest

Dierenhotel Campingkennels: Deskundig en betrouwbaar dierenhotel in Soest.

Over Dierenhotel Camping Kennels

Dierenhotel Camping Kennels valt onder de rubriek dierverzorger uit Soest.

U zoekt een dierenhotel in Soest dat betrouwbaar, deskundig en op een professionele manier omgaat met uw dieren? Dan bent u bij Dierenhotel Campingkennels aan het juiste adres.

Dierenhotel Campingkennels is goed en betaalbaar en uw hond(en) hebben 5 uur buitenspeeltijd per dag. Dierenhotel Campingkennels is aanbevolen door dierenartsen en erkend door Dierbaar. Daarnaast krijgen de dieren bij Dierenhotel Campingkennels altijd individuele aandacht en is uw dier ziek geworden? Dan zal Dierenhotel Campingkennels direct kundige hulp inschakelen en naar de dierenarts gaan.

Dierenhotel Campingkennels is een ervaren dierenhotel en zij weten precies hoe zij met uw dieren moeten omgaan. Kunt u tijdelijk niet voor uw dier zorgen omdat u bijvoorbeeld op vakantie gaat of vanwege een andere reden? Dan kunt u uw dier met een gerust hart bij Dierenhotel Campingkennels achterlaten.

Natuurlijk kunt u voor meer informatie altijd de website bekijken. Hierop staan foto's en uitgebreide informatie over het pension en alle mogelijkheden die men kan bieden. Ook de prijzen en een goede routebeschrijving kunt u hier vinden en heeft u daarna nog een vraag? Schroomt u dan niet om langs te komen voor een uitgebreide rondleiding of contact op te nemen. Dierenhotel Camping Kennels staat u namelijk altijd graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Carla vrijdag 20 april 2018

5 sterren

“Minous zat voor het raam te kijken en kwam me spinnend tegemoet toen ik haar kwam halen. En ik me maar zorgen maken in mijn vakantie. Bleek ze heerlijk te hebben rondgelopen in het verblijf en kwam zelfs knuffels halen bij de verzorgsters. En dat voor mijn gereserveerde prinsesje die andere katten de tuin uitjaagd thuis....Geweldig!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marleen woensdag 22 november 2017

4 sterren

“bij dierenhotel Camping Kennels zijn mijn honden graag. Zodra we de auto parkeren willen de honden bij hun naar binnen. Dat kan volgens mij alleen maar als ze het daar naar hun zin hebben Ze kunnen overdag buitenspelen met andere honden en slapen lekker met zn twee├źn bij elkaar.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marjan zaterdag 28 oktober 2017

4,5 sterren

“Mijn pers is daar super verzorgt. Als een prinses kon ze kijken over iedereen heen. Voldoende aandacht kreeg ze. Altijd wil ze daarheen terug.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Dierenhotel Camping Kennels uit de rubriek dierverzorger uit Soest is gevestigd aan de Birkstraat 148 / Zandlaan in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-4619425.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Dierenhotel Camping Kennels zijn o.a. :