Coachingvan.nu in Soest

Coaching en training van nu helpt u ontwikkelen op een gezonde en duurzame manier! Door middel van training coaching en bedrijfsyoga !!

Over Coachingvan.nu

Coachingvan.nu valt onder de rubriek coaching in Soest.

Bewuste ontwikkeling ? Virgil Van Dijk ,eigenaar van Coaching en training van nu. helpt u met persoonlijke en organisatie ontwikkeling met een solide effect voor u en de organisatie op lange termijn.

Met een inspirerende en doelgerichte aanpak, stimuleert hij u en uw medewerkers om het beste uit zich zelf te halen. Uw vragen beantwoorden we met een effect dat blijvende verandering realiseert zodat u de gewenste doelen bereikt met trainingen en coaching.

Tevens begeleid hij mensen met klachten op het gebied van Stress , burn out en PTSS. En verzorgd hij trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Virgil van Dijk is er om u te helpen met ontwikkelen en leren. Hij is trainer en coach. Dit doe hij op het gebied van yoga, coaching en trainingen. Hij geeft dit op zo’n wijze dat u het thuis of op uw werk het geleerde kunt toepassen. Coaching training en bedrijfsyoga is een manier van leven.

* BedrijfsYoga: Yoga voor uw Business! Langer doorwerken en toch zo vitaal mogelijk blijven in uw privé en werksituatie, maar hoe doet u dat? Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een punt hoog op de agenda van veel bedrijven! Ook bij uw bedrijf waar u werkt? Door middel van Yoga voor business kunnen we u als medewerker helpen om vitaal te blijven.

* Coaching: Coaching is voor iedereen die ervoor kiest voor een bewuste ontwikkeling te maken in het leven. – Je zoekt naar oplossingen, je wilt ervaren wat je kan en bent benieuwd naar welke uitdagingen er voor jou op je pad liggen – Je bent in een levensfase waarin je een nieuwe stap voorwaarts wilt maken of in een andere richting wilt navigeren – Je ervaart stress op je werk of in je privéleven en wilt hier van los komen en dit in perspectief plaatsen start met coaching

* Training: Trainingen volgen ze zijn leuk en effectief om te doen. Uit onderzoek blijkt dat het motiverend werkt. Wat ook opvalt is dat trainingen op het gebied van kennis niet heel lang effect hebben. En trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling juist wel. Een voorwaarde is dan wel dat je het nieuw aangeleerd gedrag blijft trainen. Om dit effect te vergroten hebben we een duurzaam leerconcept voor U!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachingvan.nu uit de rubriek coaching uit Soest is gevestigd aan de Morgen 47 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25191202.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachingvan.nu zijn o.a. :