Anniek Schuurs Mediation in Soest

Mediation, voor een oplossing van een conflict waar beide partijen achter staan

Over Anniek Schuurs Mediation

Anniek Schuurs Mediation valt onder de rubriek mediation in Soest.

Wanneer u terecht komt in een (echt-)scheiding of een familieconflict vraagt dit heel veel van u maar ook van de andere partij waarmee u het conflict heeft. Een mediator kan hierbij de nodige steun bieden en daarnaast bemiddelen. Anniek Schuurs Mediation biedt hulp bij (echt-)scheidingsmediation, familiemediation, arbeidsmediation en zakelijke mediation.

De voordelen van Anniek Schuurs Mediation:

* grote kans op nakoming van de afspraken zonder problemen * oplossing in eigen hand: u bent eigenaar van het proces èn de uitkomst * het conflict ligt niet op straat * beperking van de kosten * behoud van de relatie of fatsoenlijk beëindigen van de relatie * een snelle, creatieve oplossing * een gezamenlijke, duurzame oplossing die door alle betrokkenen wordt gedragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anniek Schuurs Mediation uit de rubriek mediation uit Soest is gevestigd aan de Birkstraat 95 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51082062.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Anniek Schuurs Mediation zijn o.a. :