Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele Therapie en Training in Soest

Wil jij je weer zowel lichamelijk als geestelijk krachtig en energiek voelen?

Over Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele Therapie en Training

Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele Therapie en Training valt onder de rubriek fysiotherapeut uit Soest.

Welkom bij Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele Therapie en Training,

Loopt u al enige tijd met klachten waar maar geen oplossing voor lijkt te zijn? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we op zoek naar wat de daadwerkelijke oorzaak is van uw klachten.

U kunt bij mij terecht wat betreft fysiotherapie, manuele therapie en training.

Een intake duurt ongeveer een uur. We nemen uitgebreid de tijd om samen de oorzaak van de klachten/gezondheidsprobleem boven water te krijgen.

Door middel van een uitgebreid vraaggesprek stellen we een behandelplan op en een lichamelijk onderzoek.

Aan de hand van dit onderzoek kan ik bepaalde oorzaken in en/of uitsluiten. Vervolgens deel ik mijn bevindingen met jou en beslissen we samen of therapie zinvol is. Zo ja, volgt een persoonlijk behandelplan. Ik leg je duidelijk uit waar dit behandelplan op gebaseerd is en wat de bijbehorende doelstellingen zullen zijn. Tijdens deze eerste afspraak krijg je altijd adviezen en informatie mee waar je direct mee aan de slag kunt. Als er voldoende tijd over is volgt meteen een eerste behandeling. Het gesprek, de bevindingen van het lichamelijk onderzoek en het bijbehorende persoonlijke behandelplan zullen digitaal worden vastgelegd in een persoonlijk dossier.

Bij een 2e behandeling kom ik uitgebreid terug op jouw ervaringen van onze eerste afspraak en zal ik dieper ingaan op de inhoud van jouw persoonlijke behandelplan. Er is dan voldoende tijd om vragen te stellen.

Meten is weten! Evaluatiemomenten dragen bij aan de duidelijkheid en de mogelijkheid tot het eventueel aanpassen van jouw behandelplan. Regelmatig zullen deze korte evaluatiemomenten plaatsvinden. Ik sta altijd open voor feedback, vragen en/of opmerkingen. Zo kan ik nog gerichter te werk gaan. Indien terugverwijzen of doorverwijzen noodzakelijk is, begeleid en ondersteun ik je in dit proces.

Voor vragen en/of


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele Therapie en Training uit de rubriek fysiotherapeut uit Soest is gevestigd aan de Laanstraat 4 in Soest. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40220020.

Diensten en producten voor fysiotherapeut

Trefwoorden die horen bij Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele Therapie en Training zijn o.a. :