2 Coachen 1 in Bunschoten-Spakenburg

Coachen met paarden

Over 2 Coachen 1

2 Coachen 1 valt onder de rubriek coaching in Soest.

Mevr. Wietske van Rijn is de drijvende kracht achter 2 Coachen 1. Samen met mijn paard en pony coach ik volwassenen en kinderen. Ik werk met Coaching NLP van Inner-Qi en 'Pony Power voor Kids' en 'Paarden Kracht voor Pubers'.

Ben je op zoek naar een coach om je weer te laten geloven in jezelf? Of ben je op zoek naar een coach die je kind meer zelfvertrouwen kan geven, je kan begeleiden in de pubertijd van hem of haar? Zoek dan niet verder, want dan ben je bij 2 Coachen 1 aan het juiste adres.

Het aanbod bij 2 Coachen 1 :

- Coaching kinderen 6-12 jaar, dit kan individueel maar in een groepje is het ook mogelijk. We gaan gericht in op het probleem wat op dat moment bij het kind speelt. Wat u als ouder aangeeft maar het kan ook zijn wat het kind zelf aangeeft.

- Pony Power voor kids 6-12 jaar, is speciaal voor de basisvaardigheden om die te ontwikkelen. We werken in groepjes van minimaal 2 en maximaal 4 kinderen. Samen met de pony gaan we oefeningen doen wat aansluit op het thema wat die week op het programma staat , één van de basisvaardigheden staat in elke les centraal.

- Ouder & Kind of Vrienden, hier kun je zien en ervaren hoe de relatie is tussen jullie beiden. We gaan stapsgewijs de positieve punten en de mindere punten bekijken en uiteindelijk gaan we naar de oplossing toe wat voor jullie werkt.

- Coaching voor Tieners en Pubers 12+, Wij gaan samen met Gemma , het paard, en het kind aan de gang. Het paard laat hem of haar zien wat de klasgenoten zien of waarom de leerkrachten, ouders, verzorgers en anderen juist op de manier reageren zoals ze reageren. We gaan oefeningen doen waardoor het voor het kind duidelijk wordt en waar in hij of zij naar de oplossing zoekt. En het mooie is het resultaat is direct te zien bij de Tiener. Het paard benadert hem of haar namelijk zónder vooroordeel.

- Krachtige Pubers 13-18 jaar,

- Zelfbewuste Volwassenen, na een gesprekje ga je direct kennismaken, in een omheind stuk, met Gemma. We kijken samen wat er gebeurt. Aan de hand daarvan koppel ik het gedrag van Gemma naar je terug. We noemen dat 'spiegelen'. Dan ga je gelijk zien hoe mensen jou zien, en je komt je zwakke kant tegen (je probleem).

- Teamtraining, we kijken samen met u welke aandachtspunten er zijn binnen het team van uw afdeling. ij gaan samen met het team aan de slag op een mooie, actieve en creatieve manier. Jullie gaan samen met het paard of pony oefeningen doen.Het paard fungeert als extra Teamlid of als het 'probleem'.

2 Coachen geeft je inzicht in jezelf zodat je grenzen gaat stellen in je gezin, op school en in je werk.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

2 Coachen 1 uit de rubriek coaching uit Soest is gevestigd aan de Meerkoet 13 in Bunschoten-Spakenburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20998506.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 2 Coachen 1 zijn o.a. :